Key west - Reisverslag uit Grand Cayman, Cayman Eilanden van Priscilla Groeneweg - WaarBenJij.nu Key west - Reisverslag uit Grand Cayman, Cayman Eilanden van Priscilla Groeneweg - WaarBenJij.nu

Key west

Door: Priscilla

Blijf op de hoogte en volg Priscilla

19 November 2013 | Cayman Eilanden, Grand Cayman

Hallo iedereen

Drukke dagen geweest vandaar nu pas een berichtje weer terwijl ik heerlijk aan me cocktail zit even weer een verslagje schrijven we zijn naar de key west gereden onderweg zijn we een paar keer gestopt om wat mooie foto's te schieten ook zijn we ergens gestopt waar ze van die grote vissen hadden en kon je ze eten geven dat was echt super leuk daarna hebben we ergens onderweg gegeten bij een gezellig restaurant en natuurlijk lekker gegeten daarna gingen we verder met onze reis naar de key west wat is de wereld toch mooi met al die mooie stukken zee in één woord geweldig

Eenmaal aangekomen in key west gingen we heel even de stad in om alles te verkennen wat van heel even was werd natuurlijk een hele lange middag winkel in en winkel uit wat niet vervelend is maar je wordt er wel moe van hihi daarna zijn we lekker gaan eten in de stad en zijn we opstijg gaan slapen.

De volgende dag hebben we de auto gepakt en het eiland rond gereden ook naar het zuidelijkste stukje van Amerika wat natuurlijk een foto momentje was want er blijven natuurlijk toeristen daarna zijn we overal en nergens heen gereden en in de middag lekker de stad in gegaan en lekker wat gedronken daarna wouden we naar de zonsondergang kijken en een hapje eten op een terras maar er lagen precies toen 2 cruise schepen wat super vet om te zien was we horen dat ze oprijd weg gingen dus we bleven naar zitten toen eenmaal de zon onder ging waren de schepen er nog , maar even in de drukte staan en overal even stiekum tussen door stond ik vooraan en kon ik zo de zon onder zien gaan wat natuurlijk heel romantisch is (in je eentje met nog 1000 andere mensen ) hihi

Daarna hebben we in de stad nog lekker hapje gegeten en zijn Carla , Ingrid en ik nog gebleven en lekker een cafe in gegaan van de ene bier en cocktail na de andere hadden we het erg naar onze zin met gekke filmpjes en foto's als gevolg helaas waren we beetje de tijd vergeten en konden we nog maar 4'5 slapen want we gingen om 4 uur opstaan om onze Reis te volgen naar de caymann Islands de vlucht van key west naar Miami duurde super kort maar 25 min en eenmaal in de lucht zagen we de zon opkomen wat wil je nog meer.

Eenmaal op Miami moesten we wachten op de vlucht maar de caymann Islands wat natuurlijk lang duurde dat wachten maar al dat wachten was het waard toen we aankwamen op het vliegveld van de cayman Islands gingen ze live muziek spelen hoe mooi is dat op dat moment voel je je toch wel erg special het hotel is super mooi maar wel even wennen want we slapen met ze 6e op één kamer dus wordt nog wat morgen gaan we met de boot varen en gaan we met de rogge zwemmen en hopelijk zien we ook nog schildpadden en andere mooie dingen de foto's zullen dan wel volgen.

Wij gaan nu lekker verder met de cocktails drinken en genieten van dit prachtige eiland waar iedereen verliefd op zal worden

Groetjes en dikke kus van ons

• 19 November 2013 - 07:15

Hoi zussie, leuk verhaal hoor. En de foto's die ik op Facebook heb gezien zijn ook waanzinnig. Amerika heb ik nog steeds op me lijstje staan! Xxx Stefanie

• 19 November 2013 - 18:32

Alida:

Mooie foto,s en weer leuk verslag van jullie belevenissen.
    Dat jullie een super tijd hebben is wel te zien op de foto,s
    Xx